Bävern 2

Telegrafgatan 8 Ett litet gult hus som består av en enda lägenhet och fungerar i princip som en egen villa mitt i gamla stan. Kyrkogatan 12 Ett charmingt äldre hus i vacker miljö utmed Kyrkogatan i gamla stan i Mariestad.

Bävern 5 och 6

Lägenheter och affärsokaler på Kyrkogatan 8 och Komministergatan 7 och 9.


Betslet 3

Denna fastighet vid infarten av Mariestad inrymmer både butik, lager och verkstadslokaler. Lagret har en takhöjd på sju meter. Mycket fräscha lokaler med ljus interiör. Fastigheten ligger mycket tillgängligt på Storegårdsvägen vid Mariestads södra infart där E20 mellan Stockholm och Göteborg korsar inlandsväg syd mot Skövde/Jönköping/Halmstad och inlandsväg norr mot Kristinehamn/Karlstad/Vansbro osv.
Betslet 3 uppfört mellan åren 1990-92 av Gerons VVS. Fastigheten ägs av Gerons VVS KB och förvaltas av Indufa Förvaltning AB.

Betslet 6

Denna fastighet ligger utmed Storegårdsvägen i Mariestad. Byggnaderna inrymmer i verkstads-, kontors- och butikslokaler.


Släggan 21

IWO-husen, med fastighetsbeteckning Släggan 21, är en fantastisk ca 350 m lång byggnad som har spelat en avgörande roll i Mariestads industrihistoria och gör så än idag. Här sjuder av liv både vad gäller småindustri, handel och internationella företag.

Fastigheten kallas IWO-husen efter det anrika företaget IWO hade sitt huvudkontor och verksamhet i kvarteret på 1960-talet. Här erbjuds ett brett spektrum från kontor- och butiksytor till stora industrihallar. Huset är ombyggt och tillbyggt i olika omgångar och består idag av ett kvarter utmed Hantverkaregatan, Mariagatan och Norra vägen i stadsdelen Katthavet i centrala Mariestad.

Smidig utfart till E20 samt närheten till Mariestads centrum med dess utbud av restauranger och caféer är bara några punkter som gör stadsdelen Katthavet unikt för företagare. Numera finns även Vänergymnasiets egna restaurang högst upp med utsikt över taken på Hantveraregatan 7. Dessutom sprudlar kvarteret av företagaranda. Här etablerar sig, trivs och växer företag.

I IWO-husen är det roligt att driva företag!

Släggan 21 ägs sedan hösten 1996 av Gerons VVS KB och förvaltas av Indufa Förvaltning AB.Vargen 6

Gamla stadshuset
Vargen 6 är fastighetsbeteckningen på tidigare Mariestads stadshus Stadshuset uppfördes av Mariestad kommun i början av 1960-talet. Dåvarande stadsarkitekten Per Lagergren ritade huset. Kommunledningen genomförde under 70-talet yttre tilläggsisoleringsarbeten på byggnaden.

Mariestads gamla stadshus är en intressant byggnad med vackra inre miljöer och har ett centralt läge utmed Nygatan i Mariestad mitt emot Mariestads resecentrum för buss och tåg.

“Rosa Villan”
En vacker byggnad från 1800-talet. Huset har genomgått stora ombyggnader under åren men har behållit sin charm och naturligtvis sitt fantastiska läge utmed Österlånggatan i Mariestad.