Friskis & Svettis har byggt för framtiden i Mariestad!

Äntligen kan vi meddela att en fantastiskt fin träningsanläggning öppnar den 2022-12-01 på Norra vägen i Mariestad. En stor invigning är planerad till våren 2023.

Det är Friskis & Svettis som tillsammans med Indufa Förvaltning AB satsar på ett rejält tilltaget utrymme för friskvård i Mariestad. Anläggningen på Norra vägen är fylld med nya fräscha vikter och redskap. Dessutom har Friskis & Svettis satsat på rymliga hallar för sina omtyckta gruppgympa-pass. Det erbjuds även Yoga samt spinning och in-door-walking i separata rum i etage. Riktigt snyggt har det blivit i den före detta lagerhallen. Kul för hela Mariestad!

Nu hjälps vi i Mariestad åt att fylla hallarna med glädje, härliga människor och lustfylld friskvård!

Varmt välkomna!